Sebabnya Tan Sri Norian Mai dan Datuk Amir Junus adalah kawan baik

, tambahan pula mereka kedua-duanya terlibat dalam Capital Corp. skandal (terhutang) yang melibatkan wang RM ˝.juta (RM.500,000.00 ) tiap seorang.

Sebenarnya pihak polis ramai yang menyebelahi Datuk Seri Anwar selain daripada Tan Sri Norian Mai dan Dato Mohd Said, Dato Amir Junus , Dato' Zulkifli Mat Nor ( Bekas Ketua Polis Johor) [Dato' Zul kena tipu dengar tape buatan SB kononnya suara Datuk Seri Anwar Ibrahim bercakap dengan Sukma pun percaya.

Dato' tolonglah jangan terencat akal sangat!! Malu Masters tu! Tak tahulah kalau menangis berlakon sahaja, Dato' pun SB dulu!!], Tan Sri Shamsuri Arshad (bekas Timbalan Ketua Polis Negara).

Well , Tan Sri bagaimana dengan cerita kita yang kecoh di JPM tentang Dr. Siti Zaharah berdua-duaan dengan Dr. Mahathir di pejabat Perdana Menteri ?

Tape dan gambar tu di mana sekarang ? Someone must have and kept it. Tan Sri Mohd Amin (bekas Timbalan Ketua Polis Negara). Sekarang beliau berkhidmat sebagai salah seorang pengarah Genting Berhad.

Sungguh menghairankan setiap ketua polis yang pencen pasti ada tempat di Genting Berhad. Tan Sri Hj. Mohd. Amin, kami tahu kenapa Helicopter Genting dahulu di service di Singapura ialah untuk melarikan wang.

Boleh rujuk perkara ini kepada Dato' Ismail Che Rose (bekas Pengarah Polis bahagian Jenayah) dan ASP Zulaznam sendiri. Dato' Kamaruddin Hamzah (C.P.O. Selangor) sendiri pun senyap setelah kes beliau nak kahwin dengan artis. Siap nak bagi bunglo dan kereta mewah pada suami artis tu kalau ceraikan artis tersebut.

Dato Kamaruddin Ali ( C.P.O. Kuala Lumpur ) takan dah lupa masa-masa indah semasa manjawat Pengarah Logistik dulu . Kalau dah lupa boleh Dato Hanafiah ingatkan. Dato Maizan Saari ? Well are you really happy dengan Sabah, what happen dengan report B.P.R. dan Vincent Teoh skandal?

Dato' J.J ( Jamil Johari ) memanglah kena senyap pasal skandal dengan artis dan bini orang banyak sangat.

Jaga-jaga Dato'J.J gambar –gambar Dato'J.J mungkin akan dipamerkan termasuk gambar dengan Umi Hafilda. Anyhow congratulations kerana dah naik jadi D.I.G.

Tinggallah beberapa lagi member yang belum puas makan 'duit lendir'., duit Ah Man dan duit Loh Lek.

CPO Pahang Pak Syed Rahman apa khabar ? Jangan asyik bodek saja skandal Pak Syed dengan Budak budak GRO dan Janda tu pun kami tahu.

Tunggu keluaran akan datang ramai lagi figure dan tentang barangan-barangan

yang digunakan oleh Cawangan Khas dalam unit teknikal mereka dan cara mereka menjalankan modes operandi AKAN DIDEDAHKAN.

JUGA KITA AKAN DEDAHKAN MENGAPA AMIR JUNUS BELOT ("BELUT" KATA ANWAR IBRAHIM DI MAHKAMAH SEMASA AMIR MENIPU DALAM KETERANGAN NYA!) DAN BERBOHONG DI MAHKAMAH BAHKAN DIALAH YANG BERITAHU ANWAR IBRAHIM KEDIAMAN RASMINYA DIBUG. UNTUK MELEPASKAN SAUDARANYA DARIPADA HUKUMAN YANG SANGAT BERAT DARIPADA DI DAKWA BERKENAAN NAJIS DADAH.

HAJI AMIR JUNUS SANGGUP MENIPU (KERANA DIA TERMAKAN BUDI PIHAK PDRM DALAM KES INI). KASIHAN ISTERI AMIR DATIN WAN, MALU DIBUATNYA. APAKAH ERTINYA HAJI AMIR?

SUMBANGAN:
UNIT PENYELIDEKAN JPM.

APA KOMEN ANDA