Gambar Lucah Ketua Wanita UMNO

Gambar Dato' Norjan Khan Bahadar ( Ketua Wanita UMNO Bahagian Papar merangkap timbalan menteri di Jabatan Ketua Menteri Sabah. ) bersama pemandu peribadinya ( adek kepada Sdr. Surin A.J.K. UMNO bahagian Kota Belut ) yang amat disayanginya.

Di sebalik keghairahan Dato'Dr. Siti Zaharah merombak Ketua Wanita UMNO Sabah sebenarnya terdapat cerita di sebaliknya.

Mungkinkah kerana gambar yang tersiar di laman ini atau pun kerana Dato' Norjan Khan Bahadar adalah orang Dato' Rafidah Aziz ?

Umum mengetahui Dato' Norjan Khan Bahadar adalah Timbalan Menteri di Jabatan Ketua Menteri dan orang yang paling dipercayai oleh Dato' Osu Sukam.

Di semenanjung Dato' Norjan Khan sememangnya ditakuti oleh sebahagian besar orang-orang kanan UMNO kerana pada beliaulah tersimpan segala memori kenangan di Sabah. Khasnya pada mereka yang tidak membawa pasangan ke Sabah, Dato' Norjan Khanlah yang menyediakan pasangan buat mereka. Sememangnya kami di Sabah amat menghormati dan melayan tetamu dengan baik.

Sayang sekali Dato' Norjan Khan tidak dapat menjadi Ketua Wanita UMNO Sabah seperti yang telah diceritakan dengan luasnya oleh Dato'Ketua Menteri Sabah sendiri.

Mungkin juga Orang UMNO disemenanjung takut rahsia mereka terbongkar dengan pelbagai skandal seks ?

Sekali lagi Dayang Mahani diselamatkan oleh suaminya yang tercinta Onn Ariffin diatas gambar yang tersiar.

Dato Onn Ariffin suami Dayang Mahani sebenarnya adalah orang Johor bukan orang Sabah. Beliau walaupun pernah memegang Setiausaha Agong USNO satu ketika dulu dan menjadi politik strategist untuk Tun Mustaffa sebenarnya adalah orang Dr. Mahathir. Kawan karibnya adalah Dato' Aziz Shamsuddin, Setiausaha Politik kepada Dr. Mahathir sendiri , sudah pasti mereka mahu Dayang Mahani terus kekal untuk mempertahankan matlamat dan keuntungan mereka.

Kepada yang ingin mendapatkan lebih lanjut tentang gambar di laman ini, ketegangan UMNO Sabah dan siapa Dato' Norjan Khan sebenarnya bolehlah menghubungi Dato' Onn Ariffin sendiri.

Nombor talipon : 08-8250838 ataupun : 019-3295216.

Semuga rakyat Sabah khasnya UMNO dapat gambaran yang jelas kenapa Dato' Norjan Khan tidak dapat jawatan Ketua Wanita Umno Sabah meskipun Dato' Ketua Menteri malahan Dato' Ketua Wanita UMNO Malaysia sendiri sudah menjanjikan pada kita.

Lihat Gambar Norjan

  • Gambar 1
  • Gambar 2

    Aku rakyat Sabah yang tahuk.